Szűrés
Ár (Ft)
2 190 Ft - 12 360 Ft
Mire keres megoldást?
Készleten?
Márka
Gyártó
Kiszerelés
Felnyitás után felhasználható
További jellemzők

Starazolin szemcsepp

Vásárolja meg a kedvenc Starazolin műkönny terméket a szemszárazság kezelésére. Ezek a szemcseppek a szemszárazság okozta égő érzés és irritáció átmeneti enyhítésére szolgálnak. Rendelje meg kedvenc termékét most, akár ingyenes szállítással.

5termék

Starazolin szemcsepp akció


Starazolin Hydrobalance (2x5 ml), műkönny


A Starazolin HydroBalance PPH 2x5 ml szemcsepp hatékony és tartós nedvesítő hatást biztosít. Gyorsan enyhíti a szemszárazságot, irritációt, a megerőltetett szem tüneteit és szemhéjak alatti homokszemhez hasonló érzést.


Starazolin Complete (10 ml), műkönny


A Starazolin Complete 10 ml műkönny egy steril szemcsepp, mely nátrium-hialuronátot és dexpanthenolt tartalmaz, tartósítószer nélkül.



  • A nátrium-hialuronát természetesen jelen van az emberi testben, például könnycseppek formájában

  • A dexpanthenol egy a B vitaminok csoportjába tartozó hatóanyag, mely segíti a nátrium-hialuronát hatékonyságát.


Műkönny a száraz szem kezelésére


A száraz szem olyan gyakori szemészeti megbetegedés, amely látóélességet befolyásoló és diszkomfort érzést okozó hatása miatt jelentős hatással van az életminőségre. Minden korosztályt érinthet, ezáltal veszélyezteti a szaruhártya, szürkehályog és a látásjavító (refraktív) műtétek eredményeit is.


A szemhéjakban lévő Meibom-mirigyek nem megfelelő működése következtében romlik a könnyfilmréteget záró lipidréteg minősége, melynek hatására gyorsabb a szemfelszínen a párolgás. A száraz szem tünetek megjelenését különböző tényezők befolyásolhatják: klíma, száraz levegő, füst, por, környezeti hatások. A szemcseppek revitalizálják a fáradt, irritált szemet.


Műkönny kontaktlencséhez online rendelés


Online vásárlás esetén amennyiben Ön visszatérő vásárló, profiljába történő bejelentkezés során korábbi rendelését akár egy gomb nyomással is újrarendelheti. Válogasson az akciós szemcsepp termékek között és vásárolja meg kedvenc szemcsepp vagy műkönny márkáját.


Szemcsepp száraz szem esetén


Vásárolja meg a kedvenc műkönny kontaktlencséhez terméket gyors és akár ingyenes kiszállítással. 17 000 Ft-tól ingyenes kiszállítás lehetőségére is van mód. Az aktuális szállítási díj információk az eOptika kft. webboltjának szállítás és fizetés oldalán található. (A szállítási díjak tekintetében az árváltozási jog fenntartva.) Kedvenc termékének megrendelése az Újrarendelés gomb használatával nagyon egyszerű. Regisztráljon webboltunkba egyszerűen egy email cím és jelszó segítségével.


Optika Budapest belvárosában


Ha nem biztos benne, hogy az Ön számára melyik szemcsepp vagy műkönny használatával szűnnek meg szem panaszai forduljon bizalommal kontaktológus szakembereinkhez! Az optika Budapest belvárosában található és lehetősége van helyben látásvizsgálat igénybevételére is.


Személyes találkozó keretében optikánkban a szemvizsgálat szakképzett optometristáinkkal történik, az eOptika vizsgálati rendelőiben (Budapest, Teréz körút 50, a Nyugati pályaudvar és Oktogon között), modern eszközökkel. Vizsgálatainkhoz előzetes időpont foglalás szükséges. Javasoljuk a legegyszerűbb online időfoglalás lehetőségét. Kérjük kattintson a gombra, ahol könnyen le tudja foglalni az Ön számára legmegfelelőbb időpontot.


Szemvizsgálat online időpontfoglalás